Vakantiehuizen in Limburg

Vakantiehuizen in Limburg

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

Activiteiten Limburg

Bezienswaardigheden in Limburg

De provincie Limburg ligt in het zuidoosten van Nederland en kent vele activiteiten en bezienswaardigheden. Tijdens uw vakantie zult u voor nieuwe verrassingen komen te staan. Wat dacht u van een heerlijke dagje weg met het gezin naar Pretpark De Valkenier? Raas mee in de achtbaan, glij van de waterglijbanen en bekijk het circus poppentheater. Hier onder vindt u nog een aantal uitjes die ook erg leuk zijn om te bezoeken tijdens uw vakantie!

Kerkrade: Zoopark Gaia

GaiaPark is één van de mooiste dierenparken van Nederland. GaiaPark biedt een prachtige wereld van dier en natuur, speciale presentaties en bijzondere speelvoorzieningen. Wist u dat het park vier keer gekozen is tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en in 2013 gekroond is tot ANWB ’s ‘Leukste Uitje van Nederland’?
www.gaiazoo.nl

Vaals: Drielandenpunt

Het Drielandenpunt is bekend vanwege het samenkomen van drie landsgrenzen én als het hoogste punt van Nederland. Jaarlijks wordt het Drielandenpunt druk bezocht vanwege de vele wandelmogelijkheden. Volg de 12 kilometer lange wandelroute ‘De Grenssteen’ en rust tijdens de wandeling even uit bij boscafé ’t Hijgend Hert. Er zijn hier vele spel- en buitenactiviteiten te doen en ook is er sinds kort een nieuwe waterspeeltuin bijgekomen. Leuk voor de kinderen om hier doorheen te lopen of lekker in te spelen.
www.drielandenpunt.nl

Vaals: Outdoor Karting Vaals

Sport, spanning en sensatie, u beleeft het hier op de kartingbaan Vaals. Karting is een sport waaraan iedereen tussen de 7 en 70 jaar kan deelnemen.
www.kartingvaals.nl

Hoensbroek: Zwemparadijs Otterveurdt

Zwemparadijs Otterveurdt biedt alles qua zwemmen in één moderne, veilige en vooral hygiënische accommodatie. Het zwemparadijs beschikt over een 25 meter bad, een recreatief bad met stroomversnelling, turbodouche en waterval en peuterbaden met glijbanen voor de kinderen.
www.otterveurdt.nl

Arcen: Hertog Jan brouwerij

Ontdek deze brouwerij op één van de mooiste plekken in Limburg. Tijdens een brouwerijbezoek volgt u onder begeleiding van een ervaren gids het gehele bouwproces. Maak kennis met de eeuwen oude geschiedenis van het bier en proef de bijzondere bieren van Hertog Jan. Een erg leuke, inspirerende belevenis. U kunt vooraf reserveren.
www.hertogjan.nl

Voerendaal: Boerengolf de Vrouwenheide

Bent u op zoek naar een leuke activiteit tijdens uw vakantie? Hier kunt u gezellig met familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en kinderfeestjes een balletje slaan. Het boerengolfen op een heuvelachtig terrein staat garant voor vermaak en plezier voor jong en oud.
www.boerengolfdevrouwenheide.nl

Gulpen: De Pannekoeken Molen

Bij De Pannekoeken Molen kunt u genieten van overheerlijke pannenkoeken, koffie, vlaaien en ambachtelijk Italiaans ijs. Voor de kinderen is hier genoeg te doen. Binnen is een speel-, lees- en kleurhoek en buiten is een speelweide met speeltoestellen.
www.depannekoekenmolen.nl

Landgraaf: Familiepark Mondo Verde

Familiepark Mondo Verde is een belevenis voor jong en oud. Het park is het gehele jaar geopend en heeft verschillende thema’s: de wereldtuinen, dinofauna, de dierenwereld en leuke attracties.
www.wereldtuinenmondoverde.nl

Brunssum: EuregioBazaar/ Vrije Markt Brunssum

Dit is de grootste en gezelligste overdekte koopjesmarkt in Limburg. Slenter rond over deze overdekte koopjesmarkt en geniet ondertussen van muziek, gezelligheid en heerlijke hapjes en drankjes. De vrije markt is ook voor de kinderen een hele beleving, zo zijn er tal van spelattracties. Kortom een gezellig uitje voor het hele gezin!
www.vrijemarkt.nl

Ruim 15 jaar ervaring

Vakantiehuis boeken met S.G.R. garantie

Meer dan 3.500 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice +31 (0)521 - 587 300